Taushetsplikt og personvern

Når jeg legger kort for deg så husk at det finnes ikke en riktig eller gal vei, bare den veien som du bestemmer deg for å gå.

 Det er også viktig at du husker på at vi har alle en fri vilje, og at vi alltid kan påvirke vår egen skjebne.
Målet mitt er å hjelpe deg til å ta de beste valgene basert på den informasjonen kortene gir deg. Jeg bruker ingen form for magi og er heller ikke tankeleser, men bruker min egen intuisjon og formidler de tankene, symbolene og følelsene som kommer til meg når jeg leser kortene.

Jeg vet aldri hva som vil komme opp når jeg leser kortene og hver lesning gis basert på din situasjon og der du befinner deg i ditt liv akkurat nå. Situasjoner kan endre seg i takt med dine handlinger og de valg du tar.
Jeg kan ikke love at du får det svaret du kunne ønske deg, men jeg vil alltid tilstrebe meg på å viderebringe svar og informasjon på aller høyeste og beste måte.

Jeg legger ikke kort som gjelder spørsmål om liv og død, helse eller utroskap.
Jeg gir kun behandling og kortlegg på forespørsel fra klient eller dennes foresatte.

Ved healing følger jeg de etiske retningslinjene til Det Norske Healerforbundet. Healing erstatter ikke kvalifisert medisinsk behandling og jeg kan heller ikke stille medisinske diagnoser eller love helbredelse. Jeg kan ikke gjøre deg frisk fra sykdommer du lider av men kan kanskje gjøre livet lettere ved å sette i gang prosesser i kroppen som gjør sykdommen lettere å leve med. Slik som å lindre/ dempe symptomer på eller følger av sykdom eller bivirkninger av gitt behandling og styrke ditt eget immunforsvar eller evne til selvhelbredelse.

Jeg respekterer ethvert menneskes personlige tro og vektlegger ikke dette under behandlingen.

Jeg har 100% taushetsplikt. Du kan være helt trygg på at det som skjer og det som blir fortalt hos meg blir hos meg.

Taushetsplikt og personvern

Jeg har selvsagt taushetsplikt, med de unntak som følger av loven. Både i kraft av min profesjon og som godkjent healer i det Norske Healerforbundet. Du kan være helt trygg på at det som skjer og det som blir fortalt hos meg blir hos meg.

Jeg skriver ikke journal, men fører oversikt over deltakelse på Biodanza og behandlinger og tjenester du mottar hos meg. Du har selvsagt innsyn i det jeg har av personopplysninger om deg. Jeg følger regelverket etter de nye personvernreglene i GDPR, og vil i utgangspunktet ikke oppbevare andre opplysninger om deg enn det som er nødvendig for å kunne yte god behandling.

Jeg ønsker å ivareta din sikkerhet så all informasjon du selv legger inn som e-post, adresse, telefonnummer med mer blir kun benyttet av meg.
Dette gir meg muligheten til å kontakte deg om det er nødvendig, for å avtale tid og i forhold til betalinger. -

Min nettside er lagret hos online plattformen Wix.com. De lagrer all informasjon på sikre servere og følger gjeldende regler i henhold til betalingsinformasjon etter internasjonal PCI-DSS standard. På kontoret er all informasjon forskriftsmessig oppbevart.

Det kan hende jeg trenger å kontakte deg angående din innbetaling, oppdatere deg om nyheter, eller sende deg viktig informasjon om mitt firma. Da vil jeg bruke din kontaktinformasjon som du har lagt igjen på nettsiden for å kunne kontakte deg, dette da via e-post, telefon eller brev. Jeg vil aldri videreformidle eller selge din informasjon til andre.

Cookies - informasjonskapsler

Det er viktig å vite at det brukes tredje parts service, som Google Analytics eller andre firma som Wix.com tilbyr via sine tjenester. Disse kan ha andre retningslinjer i sin innsamling av personinformasjon enn det som er gjeldende hos Wix.com. Jeg benytter også AWeber.com for lagring av e-post, ingen av disse listene vil benyttes av tredjepart og din e-post blir kun benyttet av meg.

Ønsker du ikke lenger å ha din informasjon liggende hos meg? Ta kontakt med meg på e-post enten på post@vitalsoul.no eller biodanza@live.no så sletter jeg deg fra mine lister.

Lover og regler jeg må forholde meg til

Lov om alternativ behandling
Pasientskadeloven
Helsepersonelloven
Personopplysningsloven

Markedsføringsloven

Klient og brukerrettighetsloven
Forskrift om markedsføring av alternativ behandling av sykdom

Forskrift om frivillig registerordning for utøvere av alternativ behandling

Forskrift om behandling av personopplysninger

Infokapsler som brukes på nettsiden

Informasjonskapsler på nettsiden, brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på www.grethadimmen.com, brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden.

Google Analytic

Google Analytics er et analyseverktøy vi bruker for å analysere brukeroppførsel på wpskolen.no. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk. __utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

Facebook

Vi bruker Facebook page plugin og Facebook kommentarer som benytter infokapsler. Facebook cookies settes hvis du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook.
Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Vi samler personlig informasjon fra deg slik at vi kan gi deg en positiv opplevelse når du bruker nettstedet vårt eller innholdet. Vi samler inn kun den minimums- informasjonen som er nødvendig for å oppfylle vår forpliktelse til deg.

 

E-post lister

På nettsiden vår vil du finne ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, kampanjer, kurs, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en lydfil. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for nyhetsbrev, så vil det stå hvor ofte du kan forvente å høre fra oss. Vi bruker Aweber sin tjeneste for utsendelse av denne type e-post utsendelser, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en «meld deg av» link i e-posten du mottar.

Gratis kurs

Om du registrerer deg på et gratis nettkurs, så vil vi kun lagre navnet du registrerer deg med, og e-post adressen din. Utsendelse av e-post er ett ledd i oppfølgingen av deg som deltager på kurset, men du kan selv melde deg av e-post lista ved å bruke «meld deg av» linken i e-post du får tilsendt.

Kurs som du kjøper av oss

Når du kjøper et kurs av oss ber vi deg om å registrere navn, e-post adresse, postadresse, samt organisasjonsnummer og firmanavn dersom du representerer ett firma. Dette gjør vi for å kunne sende deg en korrekt faktura iht bokføringsforskriftens formkrav til faktura.


Når det gjelder kurs via nettstedet vårt vil e-post adressen din også være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på kurs du har kjøpt tilgang til. Når du logger inn på kurset, vil en informasjonskapsel bli lagret i din nettleser. Dette for at du skal ha tilgang til dine kurs og medlemskap mens du er innlogget. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg og noe av din aktivitet vil bli sporet. Hvis du f.eks prøver å logge inn på kontoen din med feil passord, kan vi se et mislykket påloggingsforsøk i loggen. Det gjør at vi i de fleste tilfeller kan se årsaken til at du ikke kommer inn og kan hjelpe deg med det.
Hvis uvedkommende skulle ha fått tak i ditt brukernavn og passord og forsøker å logge seg inn som deg, kan vi med tilleggsinformasjon fra deg utestenge vedkommendes ip-adresse. Det lagres også en aktivitetslogg knyttet til din brukerkonto. Denne lagres i 1 år og informasjonen som lagres er hvilke kursleksjoner du har vært innom, dato for opp- eller nedgradering av medlemskap.

Kommentarer på bloggen

Når besøkende legger inn en kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.
Du kan be om å få slettet eller anonymisert alle kommentarer du har lagt inn ved å kontakte oss på e-post: post@vitalsoul.no

 

Sletting av data

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-post lister du står på. Har du kjøpt kurs hos oss, så har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg på nettsiden. Men det betyr i så fall at vi ikke lenger har mulighet til å levere deg den tjenesten du har kjøpt, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre nettkurs uten e-post adresse og passord.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg.

Du kan også når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å trykke på avslutt abonnement nederst på nyhetsbrevet. Har du spørsmål eller problemer med å avslutte abonnementet, vennligst kontakt med oss på post@vitalsoul.no

Info om cookies/infokapsler

Informasjonskapsler er små filer som lagres av din nettleser på din maskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit. Informasjonskapsler i seg selv, har ingen verdi, da de lagrer kun et tilfeldig identifikasjonsnummer. Det er først når du knytter denne informasjonen opp mot en database, at informasjonen kan behandles. Eier av www.grethadimmen.com, bekrefter at denne informasjonen behandles strengt og at den kun brukes til det formål som er ment for innsamling av data. Identifikasjon av bruker, gjøres bare i de tilfeller det er strengt nødvendig. En informasjonskapsel inneholder som regel fire parametere:

• Navn på informasjonskapsel
• Unik id til informasjonskapsel (denne er knyttet til din nettleser)
• Hvor lenge informasjonskapselen skal lagres på din maskin
• Domene som informasjonskapselen gjelder for
På grunn av siste punktet her, er det svært vanskelig å misbruke en informasjonskapsel. En informasjonskapsel i seg selv har liten verdi før den blir knyttet opp til et database. Derfor vil den ha lav eller ingen verdi dersom noen prøver å flytte den over til et annet domene, fordi man ikke har tilgang til databasen. Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
Du kan deaktivere infokapsler i nettleseren din, men de fleste nettsider vil da ikke fungere som de skal.
Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser. Men hver da klar over at svært mange nettsider ikke vil fungere. Du vil for eksempel ikke ha mulighet til å handle i nettbutikker, logge deg på sosiale medier som Facebook, Twitter, Google+ osv.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Vil du vite mer om den såkalte «cookieparagrafen»?

Post- og Teletilsynet er ansvarlig for å håndheve cookieparagrafen. Her kan du lese mer om Post- og Teletilsynets uttalelser i forbindelse med ekomloven.
Datatilsynet har uttalt selv at de er imot løsningen om at nettsteder nå må opplyse om bruken av informasjonskapsler. Dette skyldes blant annet fordi det er upraktisk og fordi det er vanskelig å håndtere.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg?

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

De som registrerer seg på dette nettstedet (gjelder kjøp av nettkurs), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Nettsiden er SSL-kryptert, dvs at informasjon som navn og e-post adresse som sendes fra din datamaskin til min nettside blir kryptert og kan ikke leses av uvedkommende.

Vår kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål angående personvernerklæringen vennligst ta kontakt med eier av nettstedet på:

 

E-post: post@vitalsoul.no
Telefon: +47 99 64 26 65

Adresse: Skippergata 14, 7900 Rørvik

Healing - Healingmassasje - Åndelig veiledning - Biodanza - AuraformidlerTM

  • Instagram - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle