Lifting  Individual  Frequency  Energy
LIFE Therapy® tar sikte på å skape en syntese som aktiverer kroppen, psyken og sjelens evne til selvhelbredelse

En syntese behandling aktiverer den kraniosakrale strømmen i kroppen og den elektromagnetiske strømmen i energifeltet som omgir kroppen vår. Ved å aktivere og optimalisere disse strømningene, kan terapeuten hjelpe klienten med å starte en selvhelbredende prosess. Behandlingen inkluderer terapeutiske og manuelle metoder for å øke bevisstheten og endre destruktive mentale mønstre og låsninger i systemet.

 

La deg omhylles av en ro!

Behandlingen innebærer helbredelse av nervesystemet, økt fysisk tilstedeværelse, mer målrettet handling, økt bevissthet om mentale mønstre, høyere energinivå og utvidet livskvalitet.

 

Hvorfor er LIFE Therapy® viktig?

 

Energifeltet som omgir kroppen din påvirker din fysiske og mentale helse. Vi mennesker er utstyrt med et følsomt nervesystem som stadig mottar, tolker og reagerer på mange forskjellige følelser og signaler. Signalene påvirker vår følelsesmessige, fysiske og mentale helse. For eksempel kan du få hodepine av å være i et miljø som du ikke oppfatter som harmonisk. Når flyten i kroppen og i energifeltet samarbeider, begynner en naturlig helingsprosess.

 

KROPP, SINN OG SJEL

LIFE Therapy® hjelper på flere nivåer

 

Mentalt - ved å begynne å endre destruktive bevisste eller ubevisste mønstre og begynne å styrke selvtilliten, respekten og hensynet til deg selv.

 

Emosjonelt og fysisk - ved å hjelpe nervesystemet til sårt tiltrengt avslapning og samtidig helbrede gamle traumer. Ofte er vi ikke klar over hvor anspente og stressede vi er. Akutt stress eller langvarig mikrostress får oss til å bli kognitive nummen. En av konsekvensene kan være at Atlas (C1 - den øverste nakke-virvelen) roterer fremover og klemmer på Vagus-nerven. På sikt får vi reaksjoner fra stress som kan føre til psykisk og fysisk sykdom.  

 

Energimessig - når flyten i kroppen øker, blir din energi tydeligere og du vil kunne føle deg mer tilstede i kroppen og oppleve et høyere aktivitetsnivå. Det vil være lettere å håndtere stressende situasjoner i hverdagen, og du vil kunne oppdage å finne nye strategier for å nå dine mål.

Les mer på www.Life-Therapy.com

 

  • Instagram - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle