top of page
Reiki behandling

Healing

Egen metode basert på Thetahealing og Reiki

Jeg jobber fra sjel til sjel og kobler meg på den universelle skaperkraften og lar din kropp veilede meg under healingen. Krav og ytre forventninger fra omverdenen er ikke alltid i samsvar med kroppen og ditt hjertes intuisjon. En healing setter i gang kroppens egen helbredelsesprosess, og denne vil jobbe i kroppen i noen dager. Noen opplever en umiddelbar endring og andre bruker litt tid før de kjenner en reaksjon.

Enten du ønsker en deilig og avslappende behandling på benken hos meg eller du ønsker å benytte deg av fjernhealing så er energiene som jobber i deg de samme. 

«Du trenger ikke tro for å erfare at det virker!» Norsk Healerforbund.

 

Les mer om healing her

Reiki healing er en healingmetode der jeg kobler meg på den universelle healingenergien og kanaliserer denne til din kropp, det er din egen kropp som bruker denne energien der du trenger den mest. 

I Theta healingen bruker jeg den hjernebølgefrekvensen som er lik dyp søvn. Jeg kobler meg så på deg og skanner kroppen din intuitivt og blir oppmerksom på blokkeringer. 

Alt er energi! Følelser er energi i bevegelse. Flyttes energien, så skapes bevegelse. 

Healing styrker kroppens evne til å hele seg selv og transformere energi. 

 

Du trenger ikke å være syk for å motta healing. En behandling  kan og hjelpe deg til å finne ro, slappe av og få mer energi i hverdagen, samt få mer kontakt med deg selv og dine følelser.

Healing er en prosess og ikke en quick fix, sammen finner vi behandlingen for deg.

Healing

fullsizeoutput_4933.jpeg
bottom of page