top of page
Stress-Abbau-wege-Aroma-Rosmarin-Lavende

Eteriske oljer

Eteriske oljer

Et renere og giftfritt alternativ for å styrke helsen, minske bruk av kjemi og få en renere hverdag

Eteriske oljer har mange ulike egenskaper og kan brukes  på mange måter i forhold til helse og velvære. De kan bidra til  at du føler deg bedre, blir mindre stresset og roer spenninger og nerver. Du bygger et styrker immunforsvar, avgifter kroppen og styrker din beskyttelse mot usunne miljøer.

Hver olje inneholder mange ulike naturlige komponenter som kan påvirke din kropp og ditt sinn på ulike måter. 

Oljene kan brukes proaktivt slik at virkningen gjør at kroppen står bedre rustet til å stå imot hverdagens utfordringer, eller som rens og avgiftning av kroppen.

De ulike oljene kan også brukes for å hjelpe til å gi deg bedre søvn, mindre stress, mer overskudd i hverdagen. Riktig næring til cellene gir kroppen den aller beste støtte til humør, meatabolisme og fordøyelse. De styrker kroppens nervesystem og gir økt energi.

De eteriske oljene utvinnes fra plantenes ulike bestanddeler. Hver olje er nøye utvalgt og er hentet fra steder der planten vokser helt naturlig. Det garanteres at alle oljene kommer fra økologisk landbruk, noe som er helt unikt og som sikrer en fairtrade handel for de lokale bøndene, doTERRA tar et stort sosialt ansvar, og har kuttet ut alle unødvendige mellomledd.

 

Eteriske oljer har gjennom historien blitt brukt i mange kulturer for sine helsefremmende egenskaper. Når vi nå i dag blir mer og mer bevisste og søker mer holistiske behandlingsmetoder så søker vi tilbake  til det grunnleggende og gjenoppdager de helsemessige fordelene eteriske oljer kan bidra til. Mange av oljene har sterke rensende egenskaper. Deres unike kjemiske struktur gir de mulighet til å levere målrettede fordeler gjennom bevisst bruk og påføring enten via diffuse, gjennom huden eller oralt. Enkelte av oljene kan brukes for å understøtte kostholdet for å fremme vitalitet og velvære.

Fra første stund jeg hørte om doTERRA sine eteriske oljer så visste jeg at disse er rett for meg.

Jeg begynte forsiktig med litt sitron i vannet, litt frankincence i kremen og under tunga hver morgen og litt OnGuard i diffuseren. Jeg har gjennom mange år vært plaget med kronisk migrene og opplevde snarlig bedring. Et lite strøk med lavendel og peppermynte i nakken og i tinningen og migrenen slapp taket. I dag er jeg så og si helt fri for hodepine og migrene.

Oljene er 100% rene, grundig testet og mer enn 50-70 ganger mer potente enn friske urter! Det er derfor viktig at du får god veiledning i bruk av produktene. Dette hjelper jeg deg med!

Ønsker du å bestille oljer til 25% avslag !? Uten kjøpsplikt!
For å melde deg inn følger du disse enkle stegene:

Familiepakken

Her får du mest for pengene, størst rabatt og de mest anvendelige oljene inkludert diffuser.

Basic Kit

Basic-pakken inneholder ikke diffuser, her får du 6 oljer samt kokosolje.

JA! jeg vil gjerne starte et nytt og bedre liv med essensielle oljer!

  • Trykk her for å melde deg inn

  • Velg Join & Save øverst til høyre

  • Skroll ned og velg Join doTERRA

  • Velg Europe, og deretter Norway

  • Trykk ok på den gule boksen som dukker opp

  • Krysser du av for Wellness Advocate og Continue

  • Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord

  • Enroller ID skal være 7178707. Trykk verify for å se at det er Anita Holmby som står som ID, dette er veldig viktig!

  • Når du kommer til bestillings-siden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Dette er familiepakken, der du får mest olje r for pengene, du kan også velge Basic Pakken som er litt rimeligere og gir deg en god start. Du velger hva som passer best for deg og går videre til betaling.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTERRA, og jeg vil da sende deg all info du trenger, samt at jeg gir deg god oppfølging og tilgang til felles facebookgruppe der du kan lære, og spørre så mye du vil og få tilgang til god opplæring og informasjon om hvordan du kan bruke oljene på best mulig måte i din hverdag.

Det er overhodet ingen kjøpsforpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. Ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter og god helse i hver dråpe!

bottom of page