top of page
pedikyr

Detox fotbad

Detox fotbad

Balanserer cellene og hjelper kroppens naturlige evne til å fjerne uønskete giftstoffer og tungmetaller. Resultatet er fornyet energinivå og en generell følelse av velvære.

Hva er poenget med et avgiftende fotbad?

Gjennom dagen blir vi utsatt for giftstoffer og toksiner fra  bl.a. luft, medisiner, mat og kremer og vaskemidler. Et detox fotbad er en måte å kvitte seg med noen av de skadelige giftstoffene.

Behandlingen forbedrer den generelle helsetilstanden din. En Ion avgiftning kan forbedre vår helse ved å reaktivere cellene i kroppen ved hjelp av strømimpulser. Den stimulerer nerveendene i føttene som regulerer de indre organers funksjoner og fjerner dermed blokkeringer i vårt meridiansystem. Den trekker giftstoffer ut av lymfesystemet og ut av kroppen 

 

Hvordan fungerer et ionisk detox fotbad?

En ionisk fot detox sies å fungere ved å trekke giftstoffer ut av kroppen gjennom føttene. Selve fotbadet består av varmt vann og salt, og en kolbe senkes så ned i vannet. Denne sender ut en svak elektrisk puls.

Denne prosessen sies å gi hydrogenet i vannet en positiv ladning. Den positive ladingen sies å tiltrekke seg negativt ladede toksiner i kroppen din. Ioner i fotbadet inneholder tilsynelatende en kostnad som gjør at de kan binde seg til noen tungmetaller og toksiner i kroppen din, som ligner på hvordan en magnet fungerer. Dette gjør at giftstoffer kan trekkes ut gjennom føttene på føttene. 

Det er en trygg og avslappende måte å fjerne kroppen, fungerer ioniseringsmaskinen for å ionisere fotbadet.

 

Hvorfor skifter vannet farge?

Noen hevder at hvis vannet i fotbadet endrer farge, betyr det at detoxen fungerer. Dette er ikke sant. Om detox fungerer, har ingenting å gjøre med fargen på vannet. Vannfargen kan forandres i en rekke verdslige årsaker, nemlig tilstedeværelsen av urenheter i vannet. Dette skjer ofte ved bruk av vann fra springen. og en korrosjon fra metallet i kolben som senkes i vannet.

 

Fargeskiftet i vannet kan skyldes fotbadet selv. Selv om fotbad produsenter sier at en ioniserende ladning vil fjerne metaller og giftstoffer fra kroppen av personen bruker det. Strømmen i produktet kan føre til at noe av metallet fra fotbadet blir korrodert ved bruk. Dette kan utgjøre en del av misfargingen i vannet. 

Peter Agre og Roderick MacKinnon vant Nobelprisen i kjemi i 2003, med sin forskning og oppdagelsen av kanaler i cellemembraner. 

 

 

De to britiske forskerne Alan Hodgkin og Andrew Huxley fikk et stort gjennombrudd på begynnelsen av 1950 -tallet, og for dette ble de tildelt Nobelprisen i fysiologi eller medisin i 1963. De viste hvordan ionetransport gjennom nervecellemembraner gir et signal som formidles fra nervecelle til nervecelle som en stafettløpspinne. Det er først og fremst natrium- og kaliumioner, Na+ og K+, som er aktive i disse reaksjonene.

Forhåndsregler

Dersom du har operert inn batteri implantater som f.eks. pacemakers o. kanskal ikke utføre dene behandlingne. Likeledes de som har mottatt en organtransplantasjon, er gravide, eller ammer. Desom du lidera v lavt blodsukker så anbefales du å spise litt i forkant av behandlingen. 

Ulike tolkninger av vannet etter behandlingen

Gult og grønt = avgifting fra nyrer, urinblære, prostataområdet

Orange = avgifting fra leddene

Brun = avgifting fra lever, tobakk og cellenes avfallsstoffer

Svart = avgifting fra lever, galleblære

Mørk grønn = avgifting fra galleblære

Hvitt skum = Mucous fra lymfekjertlene (Som er mukøs, slimdannende, slimet, seig; celler og kjertler som produserer mukus eller en tilsvarende slimet og klebrig substans. Mucous membrane, mukøs membran, mukosa, et fuktig epitelium som dekker alt vev hos virveldyr som kommer i kontakt med omgivelsene (vann, mat) og som sekrerer mukus (som i tarmkanalen og urogenitalsystemet, og huden hos fisk)

Hvite osteaktige partikler = mest sannsynlig gjær

Svarte flekker = tungmetaller

Røde flekker = blod

bottom of page