pedikyr

Detox fotbad

Detox fotbad

Overskrift 5

Balanserer cellene og hjelper kroppens naturlige evne til å fjerne uønskete giftstoffer og tungmetaller. Resultatet er fornyet energinivå og en generell følelse av velvære.

Hva er poenget med et avgiftende fotbad?

Gjennom dagen blir vi utsatt for giftstoffer og toksiner fra luft, medisiner, mat og kremer og vaskemidler. Et detox fotbad er en måte å kvitte seg med noen av de skadelige giftstoffene. 

 

Hvordan fungerer et ionisk detox fotbad?

En ionisk fot detox sies å fungere ved å trekke giftstoffer ut av kroppen din gjennom føttene. Selve fotbadet består av varmt vann og salt, og en kolbe senkes så ned i vannet. Denne sender ut en svak 

Denne prosessen sies å gi hydrogenet i vannet en positiv ladning. Den positive ladingen sies å tiltrekke seg negativt ladede toksiner i kroppen din. Ioner i fotbadet inneholder tilsynelatende en kostnad som gjør at de kan binde seg til noen tungmetaller og toksiner i kroppen din, som ligner på hvordan en magnet fungerer. Dette gjør at giftstoffer kan trekkes ut gjennom føttene på føttene. 

Det er en trygg og avslappende måte å fjerne kroppen, fungerer ioniseringsmaskinen for å ionisere fotbadet.

 

Hva forårsaker faktisk vann til å skifte farge?

Noen fotdetox-advokater hevder at hvis vannet i fotbadet endrer farge, betyr det at detoxen fungerer. Dette er ikke sant. Om detox fungerer, har ingenting å gjøre med fargen på vannet. Vannfargen kan forandres i en rekke verdslige årsaker, nemlig tilstedeværelsen av urenheter i vannet. Dette skjer ofte ved bruk av vann fra springen.

 

Vannskiftet fargen kan til og med skyldes fotbadet selv. Selv om fotbad produsenter sier ioniserende ladning vil fjerne metaller og giftstoffer fra kroppen av personen bruker den, forklarer de ikke hvordan ladningen hopper over metallene som faktisk er i fotbadet.

 

Strømmen i produktet kan føre til at noen av metallet fra fotbadet blir korrodert ved bruk. Dette kan utgjøre en del av misfargingen i vannet. De fleste fotavgiftene bruker også spesielle salter i vannet, som kan samhandle og føre til at vannet skifter farge

Les mer om healing her

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.